24.09.2020 Tarihinde derslerimiz başlıyor
Sayın İş güvenliği uzman adayları ( A-B-C sınıfı sınavına girecekler) 24.09.2020 Tarihinde ilk dersimiz ile kamp sürecine başlamış olacağız.
Her canlı dersin yapıldığı günün ertesi günü video olarak siteye eklenmiş olacaktır.
Proğram da görüleceği üzere oldukça kapsamlı ve yoğun proğrama başlamış oluyoruz.Her hafta sonu yapılan sınav ile öğrenme derecesi değerlendirilmiş ve vaktinde eksiklik giderilme imkanı sağlanmış olacak.
Konularımızı sınavdan 1 ay önce bitirmiş olmakla beraber , bol bol tekrar yapma ve deneme sınavı yapma imkanı bulmuş olacağız.
Sınavdan bir kaç gün öncesine kadar desteğimizi esirgemeden sürekli katılımcılarımızın yanında olmuş olacağız.
Sisteme kayıt olduktan itibaren üyeliğiniz 2 sınav dönemi için geçerli olacaktır.
Mazeretiniz veya sistemi geç tanıma vb sebeplerden dolayı ders başladıktan 2-3 hafta sonra bile sisteme dahil olmuş olsanızda , ilk konuların akıcılığı sebebiyle kolayca telafi edebileceksiniz.